• Vinske degustacije in izleti

    Preživite dan v odlični družbi....

  • Teambuilding

    ...organizacijo prepustite nam

Zakaj Enjoy Slovenia?

Smo vinski navdušenci, ki se primarno ukvarjajo s tujimi gosti, ki si želijo spoznati terrior in gastronomijo Slovenije. Vsem strankam nudimo osebni pristop pri načrtovanju izletov in dogodkov ter zanesljivost pri izvajanju storitev. Vaše zadovoljstvo je naš cilj.

Kaj ponujamo?

Enjoy Slovenia nudi storitve turističnih agencij v Sloveniji. Organiziramo poslovna srečanja, izlete za poslovne partnerje iz tujine, teambuildinge in dogodke po meri. Seveda ne spreglejte dogodkov Musica Di...Vina, ki ga za zaključene družbe organiziramo skladno z vašo vinsko ali glasbeno preferenco.

Vinski izleti

Si želite spoznati vinarje in preizkusiti vina v njihovih kleteh? Za zaključene družbe organiziramo izlete po vinskih kleteh in vinskih poteh, prevoze v vinorodna območja in na vinske dogodke po vsej Sloveniji ali bližnji tujini.

Teambuilding

...za izboljšanje delovnega in kolegialnega vzdušja v podjetju. Teambuilding prilagodimo vašim pričakovanjem s ciljem, da se ekipa poveže, sprosti in uživa tudi izven delovnega okolja. Revitalizirajte se kot posamezniki in kot skupina.

Musica Di...Vina

Uživate ob vinu, glasba pa vam tudi ni tuja? Za zaključene družbe, festivale ali dogodke po meri  organiziramo senzorično okušanje vina ob različnih glasbenih žanrih. Uživajte ob vinu in glasbi malo drugače. Pošljite povpraševanje za vinsko-glasbeno doživetje po vaši meri.

Zakaj čakati? Kontaktirajte nas za prilagojene programe vinskih izletov, teambuildinga ali dogodkov namenjene vam, vašim prijateljem ali poslovnim partnerjem. Doživetja prilagodimo vašim željam in zahtevam.

Vino kot darilo?

Izbor vin za vaše prijatelje ali poslovne partnerje lahko zaupate nam. Delamo z izbranimi vinarji, katerih vina vas bodo navdušila. Na vašo željo vina tudi pošljemo v tujino. Kontaktirajte nas za

Highlight of the trip A must do in Slovenia, love the wine, love the people we met, everything well organised, you can actually have a good chat with all the wine makers and have a good laugh!
Cecilia AU
08-2019
Our guide was a sympathetic woman who knew a lot about Slovenia wines. We were picked up directly in front of the hotel and drove in a comfortable minivan through the enchanting autumn landscape towards Vipava. The food was plentiful and indigenous. The selection of wines was very wide and we got a good impression of the local viniculture. We were particularly impressed by the effect of the cold Burja wind on the grape harvest.
Andreas CH
11-2019

Posebna ponudba

Spremljajte ponudbo vin ali storitev v akciji

15 €

/buteljko
6 za 5

Traminec izbor, suho - Vino Graben

Ob naročilu 5 buteljk vam šesto podarimo.

15 €

/paket
Vino poslovno darilo
15 % popust

Slovenske vinske posebnosti

Darini paket 3 lokalnih vinskih sort, vol 3x 0,375l.

15 €

/buteljko
Sanctum Rose S
Prihrani 10 €

Sanctum Rose S

suho Rose vas bo očaral v vseh letnih časih. Popust se upošteva ob nakupu 6 buteljk.

Enjoy Slovenia

Amber tours, Mojca Cvetek, s.p. Ul. Dolenjskega odreda 32 1295 Ivančna Gorica Slovenija Pon - Pet: 8.00 - 16.00