Musica Di…Vina

Spajanje vina in glasbe

Musica Di…Vina so dogodki namenjeni širšemu občinstvu, ki uživa ob glasbi (klasični, bodisi inštrumentalni ali vokalni in drugih glasbenih zvrsteh) ali ob vinu oziroma čuti radovednost do obeh in bi se jim rado približalo.

Glasbeno vinski dogodek povezuje različne vinske stile s klasično komorno glasbo, v izvedbi najuglednejših članov Simfoničnega orkestra RTV Slovenija. Repertoar je skrbno izbran, tako, da je sprejemljiv širokemu krogu poslušalcev. Poslušalci sproščeno uživajo ob glasbi ob kozarcu vina; tako kot pogosto doživljamo glasbo doma. 

Musica Di...Vina koncert čelistov
Musica Di...Vina

 

Dogodki so namenjeni poslušalcem vseh starostnih skupin, ki si želijo uživati ob zvokih vrhunske komorne glasbe, pa jih klasične koncertne postavitve ne privlačijo. Vabljeni ste tudi zvesti poslušalci resne glasbe, ki lahko uživate v poslušanju na nov sproščen in igriv način. Ljubitelji vina pa ste preko takega dogodka izpostavljeni novi kulturni izkušnji.

Trenutno se Musica Di…Vina izvaja vsak drugi mesec v Novem mestu. Na vašo željo pa dogodek organiziramo tudi na vaši izbrani lokaciji za vaše zasebne ali poslovne dogodke.

Za več informacij in povpraševanje pišite na info@enjoy-slovenia.com .